Cum Comand

Pentru comanda unui/unor produs(e) trebuie sa treceti prin urmatoarele etape:

1. In momentul cand ati intrat in magazinul online Top Gastro "primiti" un cos virtual de cumparaturi; un cos de tipul "vizitator" in care veti putea adauga produsele alese. Puteti pune pe rand oricate produse doriti, adaugandu-le pe fiecare in cos. Nu uitati! Dupa fiecare modificare a cosului (adaugarea unui produs, modificarea cantitatii afisate), apasati butonul Actualizeaza pretul!

2. - Daca aveti deja un cont, in momentul in care va hotarati sa cumparati produsele, va aparea pagina de Login, unde va autentificati cu adresa de email si parola pe care ati ales-o; apoi continuati procedura de incheiere a comenzii urmand pasii indicati.

- Daca nu aveti un cont va trebui sa va faceti unul nou. Pentru aceasta va trebui sa va introduceti anumite date personale pentru ca acestea sa fie folosite in procesarea comenzii. Dupa ce ati introdus aceste date veti primi un mail de confirmare, iar de acolo va veti activa contul.

3. Dupa logare veti accesa cosul de cumparaturi, iar apoi veti finaliza comanda prin trimiterea acesteia.

4. Dupa trimiterea comenzii veti primi une email de la un operator (conform datelor introduse de dumneavoastra) pentru confirmare. De asemenea vi se va comunica data de livrare (afisata pe site) pentru a intra in posesia produselor.

5. Stocul final poate fi schimbat, acesta fiind transmis personal pe email sau la telefon de catre un reprezentant Topgastro

Client Nou

Inregistrează Cont

Prin creearea unui cont vei putea face cumpărături mai rapid, vei fi pus la curent cu comenzile, si vei tine evidenţa comenziilor efectuate de tine. In plus beneficiezi de puncte de fidelitate

Continuare

Client existent