Blendere profesionale

Blendere profesionale
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Blender Bar Xtreme Pro...
Blender Bar Xtreme Pro...
Blender bar Xtreme cu motor performant pentru sarcini grele de 3.5 hp 4 butoane re- programabile pentru rezultate perfecte la fiecare utilizare Viteza mare pentru smoothie-uri cu 2 trepte de viteza Ecran LCD cu iluminare pe fundal albas..
€851,9
Blender Margarita Madn...
Blender Margarita Madn...
Blender Bar Margarita Madness Profesional Putere motor: 2 HP 2 viteze 3x0.5L cocktail-uri margarita in 8 secunde sau mai putin Capac de vinil pentru alimente calde Orificiu detașabil pentru vizionarea si adăugarea de ingredient..
€539,7
Cana Blender Margarita...
Cana Blender Margarita...
Cana Blender Margarita Profesionala Capacitate: 1.4 L Special conceputa pentru sarcini grele si poate fi utilizata pentru modelele de blendere Margarita MMB145/150/160 Se ataseaza cu usurinta la blender pentru a prepara rapid margarita,..
€182,3
Carcasa Protectie Sune...
Carcasa Protectie Sune...
Carcasa protectie sunet blender Xtreme Special conceputa pentru blenderele Xtreme MX si asigura o functionare silentioasa. Completare esentiala pentru blender este si atunci cand este folosit pentru a amesteca bauturile cu gheata in apropierea..
€196,9

Client Nou

Inregistrează Cont

Prin creearea unui cont vei putea face cumpărături mai rapid, vei fi pus la curent cu comenzile, si vei tine evidenţa comenziilor efectuate de tine. In plus beneficiezi de puncte de fidelitate

Continuare

Client existent