Tavă pizza profesională, 36 cm

0 opinii   0 opinii
€6,7

Detalii produs

Cod produs: 1740/360
Stoc disponibil: 98
Cant:

Tavă din oțel cu margini laminate, nu este compatibilă cu mașina de spălat vase. Diametru superior: 36 cm, diametru inferior 34 cm, înălțime: 2,5 cm.

Tăvile trebuie păstrare uscate și unse cu ulei de gătit. Evitați folosirea ustensilelor metalice!

Citiți cu atenție și respectați următoarele instrucțiuni!

Trebuie respectate următoarele:

Tăvile de pizza sunt fabricate din oțel albastru, care nu este rezistent la rugină. Acest material nu poate fi niciodată supraîncălzit în cuptoarele care sunt utilizate în sectorul de catering. Ele se deformează ușor în cuptor, dar își recapătă forma inițială după răcire. Cu toate acestea, ar trebui să evitați răcirea bruscă, încălzirea neuniformă sau supraîncălzirea constantă, deoarece aceasta ar duce la o deformare permanentă a tăvii.

Tăvile de pizza pe care le furnizăm sunt acoperite cu o peliculă subțire, uleioasă, de protecție împotriva coroziunii în timpul perioadei de depozitare. Dacă tăvile nu sunt folosite imediat, acestea trebuie protejate împotriva umidității. Dacă procesul de coroziune începe, va fi imposibil să curățați sau să reparați tăvile.

Prima utilizare: Înainte de prima utilizare îndepărtați protecția împotriva coroziunii prin clătirea vasului cu apă fierbinte fără nici un detergent sau agent de clătire. Apoi tăvile trebuie uscate cu atenție cu un prosop de hârtie. Tăvile de pizza sunt acum gata de utilizare.

Pentru utilizarea zilnică, vă rugăm să rețineți:

• Ungeți întotdeauna tăvile în interior și în exterior cu puțin ulei de gătit după fiecare curățare și uscare și înainte de fiecare utilizare.

• Depozitați tăvile într-un loc uscat.

• Protejați suprafața de deteriorare. Evitați folosirea ustensilelor metalice. Zgârieturile profunde accelerează procesul de coroziune.

• Tăvile de pizza nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

Țara de proveniență: GERMANIA.

Proprietati
Diametru 36 cm

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Alti clienti au mai cumparat:

Client Nou

Inregistrează Cont

Prin creearea unui cont vei putea face cumpărături mai rapid, vei fi pus la curent cu comenzile, si vei tine evidenţa comenziilor efectuate de tine. In plus beneficiezi de puncte de fidelitate

Continuare

Client existent